Thursday, July 13, 2017

PREDICTION 4D FOR FINAL TIPS SATURDAY - JULY 15, 2017

Selamat Malam Semua Rakan Blog Uncle,

Tahniah kepada yang berjaya draw Rabu lepas, Uncle agak busy tak sempat nak reply comments rakan-rakan di Blog ini, apa-apa pun terima kasih kepada semua follower setia Uncle kerana terus memberi sokongan terhadap Blog ini.

Peringatan buat rakan-rakan semua, selama mana blog ini wujud, dan Uncle telah memberi banyak Final Tips yang terbaik didalam Blog ini, dan Uncle tidak pernah mengharapkan pemanis ataupun saguhati daripada Followers semua. Ada masa Final Tips naik Podium dan ada masa juga naik Special Prize ataupun Consolation, tiada seorang pun yang tampil baik hati nak bagi pemanis. Tetapi kalau Final Tips Uncle masuk LAUT mesti ada suara-suara yang mengutuk dan marah kepada Uncle. 

Disini Uncle nak ingatkan kepada yang suka bagi negatif comments kat Blog ini, Uncle bina Blog ini bukan nya PERCUMA, setiap draw kena update Tips dan Final Tips kepada rakan-rakan semua, nak update mesti ada LINE INTERNET ! ! ! mana ada line internet PERCUMA di Malaysia ini. Belum lagi kira penat lelah membuat analysis nombor ramalan setiap Draw, nampak macam tiada kos kat sini, tetapi masa untuk membuat analysis perlukan masa yang panjang dan masa adalah berharga bagi manusia, Uncle korbankan masa Uncle untuk membuat yang terbaik buat rakan-rakan semua.

So kat sini Uncle nak ingatkan, hargai lah selagi mana Uncle dapat update Final Tips yang Terbaik di Blog ini dan kepada yang tidak berminat untuk Final Tips sila lah keluar dari Blog ini dan boleh lah cari sifu-sifu atau master-master yang jual Nombor Podium di luar sana.

Baiklah kepada yang masih percaya dan yakin dengan Final Tips Uncle, buat Sabtu ini Uncle cuma bagi 3 set Final Tips Terbaik dan untuk Formula +1 dan -1  tiada paksaan untuk FOLLOW. Sila lah buat pilihan bijak dan selamat mencuba Final Tips dari Uncle.

Prediction 4D For Final Tips Saturday - July 15, 2017

COUNTER
FINAL TIPS FOR SATURDAY
JULY 15, 2017

FORMULA +1

FORMULA -1

MAGNUM4D


1047


2047 – 1147
1057 - 1048

0047 – 1947
1037 - 1046

DA MA CAI


5784

6784 – 5884
5794 - 5785

4784 – 5684
5774 - 5783

SPORTS TOTO

1458

2458 – 1558
1468 - 1459

0458 – 1358
1448 - 1457

Tengok betul-betul, dalam table diatas cuma ada 3 set Final Tips,

MAGNUM4D - 1047
DA MA CAI - 5784
SPORTS TOTO - 1458

Sila utamakan beli IBOX dan selebihnya boleh beli TEGAK, jangan lupa IBOX Big dan Small untuk gandakan kemenangan anda semua, rakan-rakan digalakan juga untuk membeli ketiga-tiga kaunter MKT untuk menggelakan anda terlepas peluang sekiranya Final Tips lari pintu.

Semoga Sabtu ini Final Tips Uncle naik PODIUM

Good Luck And Bet Own Your Risk.