Thursday, June 15, 2017

PREDICTION 4D FOR FINAL TIPS SATURDAY - JUNE 17, 2017

PREDICTION 4D FOR FINAL TIPS SATURDAY - JUNE 17, 2017

PLEASE BET STRAIGHT AND IBOX ONLY


Final Sabtu ini, uncle tunjukkan sekali pecahan analysis menggunakan FORMULA +1 @ -1 kalau rakan-rakan tidak faham, sila baca baik-baik ok.

Lihat bawah columns counter : Sports Toto dan Da Ma Cai4d :- ini adalah terget utama final tips uncle akan keluar.

Lihat bawah columns Final Tips For Saturday June 17, 2017 :-  ini adalah Final Tips yang terbaik untuk Sabtu ini dan beli ikut counter yang uncle bagi tu. 

Lihat bawah columns  Analysis by use Formula +1 dan Analysis by use Formula -1 :- ini adalah tips tambahan sekirannya rakan-rakan ingin cover Final Tips Uncle.  Tips ini tiada paksaan buat rakan-rakan untuk follow kesemuanya. Tetapi selalu terjadi Final Tips Uncle mesti miss 1digit dan Formula ini amat berkesan dan rakan-rakan boleh lihat pada ramalan-ramalan uncle sebelum ini.

Final Tips 6793 ini uncle masukkan didalam Final untuk Sabtu ini sebabnya nombor ini memang ada potensi akan keluar di Sports Toto dan banyak kali nombor ini tersenarai didalam carta Uncle.

Sekiranya rakan-rakan yakin dan punya modal lebih, digalakan untuk membeli 3 counter kerana no final tips ini selalu lari pintu dan selalu terjadi. Siapa yang dah lama follow final tips uncle dia memang tahu permainan 4D ini.

Perhatian buat rakan-rakan baru dan lama didalam blog ini, Uncle ada menerima beberapa email dari rakan-rakan yang mengatakan ada orang yang mengaku dia adalah uncle cai dan memberi offer untuk nombor podium dengan bayaran sebanyak RM250.00 dijamin nombor 100% akan keluar Podium.

Disini Uncle sekali lagi tegaskan bahawa dia bukan lah Uncle Cai dan Uncle tidak pernah meminta wang daripada rakan-rakan blog dan juga tidak pernah ada membuat group whatsapp. Uncle serta kan email uncle kat sini unclecai4d@gmail.com supaya rakan-rakan boleh bertanya dan mendapat kepastian sekiranya mendapat offer gila seperti ini.

Hari Raya dah tak sampai sepuluh hari lagi, ramai rakan-rakan yang terdesak mencari duit tambahan untuk Raya, Uncle pesan baik-baik, disini kita cuma membuat ramalan dan analysis nombor 4D dan hasilnya dikongsikan diblog ini dan tidak menjaminkan 100% akan membantu rakan-rakan mencari duit untuk Raya, siapa yang follow tips uncle dari bulan lepas memang dah dapat 3 kali PODIUM dari blog ini. 

Semoga Sabtu ini dan sebelum menjelangnya Hari Raya nanti Ramalan uncle akan bagi Podium kat rakan-rakan semua  tapi ingat jangan tamak sampai habis beratus-ratus untuk membeli nombor 4D dan bila dah tak kena terus hantar email kat uncle cakap dah rugi beratus-ratus kerana follow final tips uncle.

Uncle dah warning awal-awal siapa follow tips uncle dia tanggung sendiri risiko sebabnya ramalan uncle adalah PERCUMA dan tiada paksaan untuk follow.

So sampai disini saja, kita jumpa lagi malam Sabtu nanti lepas results keluar.

Good Luck and Selamat Mencuba Ramalan dari Uncle.