Monday, July 17, 2017

PREDICTION 4D FOR FINAL TIPS WEDNESDAY - JULY 19, 2017

Selamat malam semua rakan-rakan blog,

Terima kasih kepada rakan-rakan yang telah memberi komen diblog Uncle, ramai juga yang dapat PODIUM semalam (Ahad 16.07.2017). 

Kepada rakan-rakan yang setia follow Final Tips Uncle, Rabu ini Uncle akan bagi Final Tips yang Terbaik dan Formula Podium, Uncle tidak akan post di Blog, rakan-rakan boleh buat sendiri guna cara yang Uncle telah ajarkan didalam blog ini.

Kali ini Uncle bagi 4 set Final Tips dan sila beli ikut kaunter yang telah Uncle syorkan. Rakan-rakan juga boleh beli ketiga-tiga kaunter supaya tidak terlepas sekiranya Final Tips lari kaunter lain. Utamakan beli Ibox Big-Small dan tegak.

Prediction 4D For Final Tips Wednesday - July 19, 2017

COUNTER
FINAL TIPS FOR WEDNESDAY
JULY 19, 2017

MAGNUM4D


1259


SPORTS TOTO


2459

SPORTS TOTO

2489


SPORTS TOTO

1485


Tengok betul-betul Final Tips diatas, cuma ada 4 set Final Tips Sahaja, rakan-rakan boleh pilih salah satu atau dua sahaja daripada 4 set ini dan beli ikut kemampuan diri sendiri. 

Kalau rakan-rakan masih berminat dengan Formula Podium +1/-1 sila bagi komen di Blog ini, sekiranya banyak permintaan Uncle akan post semula kiraan +1/-1 sebelum draw Rabu nanti. Ini adalah kerana terdapat rungutan daripada ahli blog yang menyatakan terlalu banyak Nombor yang nak dibeli.

Dari awal lagi Uncle pesan kat rakan-rakan Blog ini, kalau kita nak dapatkan PODIUM kita kena ada modal yang besar dan Nombor ramalan yang banyak, so peratusan kita nak menang Podium juga besar jika dibandingkan dengan orang yang membeli satu atau dua nombor sahaja. 

Tetapi kepada rakan-rakan yang kurang modal boleh bermula dengan follow Final Tips sahaja apabila sudah berjaya nanti dan dapat modal yang besar baru boleh mula follow Formula +1/-1 yang Uncle telah tunjukkan.

So dengan ini Uncle ucapkan Semoga Berjaya buat rakan-rakan Rabu nanti dan Selamat Mencuba Final Tips dari Uncle.

Good Luck And Bett at your own Risk ! ! !