Wednesday, July 26, 2017

PREDICTION 4D FOR SATURDAY - JULY 29, 2017

Selamat malam semua rakan-rakan, tahniah kepada ahli-ahli yang telah berjaya menang 4D untuk draw Rabu, seterusnya kita fokus untuk kiraan No Ramalan Sabtu July 29, 2017. 

Sebelum Uncle postkan Final Tips dan Formula untuk draw Sabtu, malam ini Uncle akan postkan dulu Carta Power dan 6 set Ramalan hasil daripada Carta Power. Memang nampak simple dan sempoi carta yang Uncle guna, tetapi dari dulu sampai sekarang carta ini tetap digunakan untuk menghasilkan Nombor-Nombor Terbaik dan sudah terbukti banyak kali memberi pulangan yang lumayan...Thank you 4D :-)

Kepada rakan-rakan baru join Blog ini, malam ini Uncle akan terangkan mengenai Carta dan No Ramalan yang selalu Uncle post di Blog ini. 

Rakan-rakan tengok Carta dibawah ini :


 

 

Carta diatas ada 6 Digit Nombor, dari carta ini Uncle akan hasilkan 6 Set Nombor Ramalan dan analisa akan dibuat berdasarkan digit-digit yang berada didalam Carta ini.

So 6 set No Ramalan yang terhasil dari Carta ini adalah seperti dibawah :


Rakan-rakan boleh Follow 6 Set Ramalan ini, tetapi Uncle baik hati dan akan membuat analisa setiap digit-digit didalam Carta ini. Hasil analisa yang dibuat akan menghasilkan FINAL TIPS TERBAIK untuk setiap draw.

Sekiranya rakan-rakan ingin FOLLOW Final Tips dari Uncle, kena selalu lah melawat Blog ini kerana Uncle tiada masa yang tetap untuk Postkan Final Tips setiap Draw, tetapi yang pastinya Final Tips akan dipostkan sebelum RESULTS keluar.

So sampai disini dulu kali ini, sekarang rakan-rakan boleh mula mengecai nombor-nombor ramalan untuk Sabtu ini, gunakan carta diatas untuk mencari nombor ramaln terbaik.

SELAMAT MENCUBA RAMALAN 4D DARI UNCLE

GOOD LUCK AND BET AT YOUR OWN RISK ! ! !